You are here

Istoric Alser Forest

Cerere Oferta

Istoric Alser Forest

In anul 2004, din initiativa Domnului Albert Serban ia fiinta societatea comerciala Alser Forest Oy, cu sediul in Espoo, Finlanda. Incepand cu acea data, in parteneriat cu Indufor Oy, Alser Forest Oy incepe sa furnizeze servicii de consultanta si management forestier, atat in Finlanda cat si alte tari europene sau asiatice.

Romania s-a numarat printre aceste tari, in perioada 2004-2008 mai multe proiecte aferente sectorul forestier fiind implementate aici de catre Alser Forest Oy. Aceasta relativ indelungata prezenta pe piata romaneasca a firmei finlandeze a condus la identificarea unor puncte slabe in ceea ce priveste procesul de exploatare forestiera din tara noastra, cea mai mare problema semnalata fiind imposibilitatea recoltarii intregii mase lemnoase pe picior aprobate, in principal din cauza existentei unei baze tehnico-materiale invechite sau subdimensionate, pe care agentii economici specializati o au in dotare.

Acest fapt a condus la infiintarea, in anul 2008, a firmei fiica Alser Forest SA, ce detine si in prezent, ca obiect principal de activitate, distributia pe piata romaneasca de utilaje, instalatii si echipamente forestiere de conceptie moderna, a caror caracteristici functionale sa poata contribui substantial la atingerea obiectivelor de eficientizare a activitatii economice si de protecţie a mediului.

Galerie
Istoric Alser ForestIstoric Alser ForestIstoric Alser ForestIstoric Alser Forest